Parada ponosa ali Parada sramote?

Naj je slavljen On, ki je ustvaril človeka in od njega ustvaril družico, da bi od njiju naselil mnoštvo mož in žena, da bi jih po Zemlji razselil in na plemena razdelil. Naj je slavljen On, ki človeka ustvarja v najlepši obliki in ga nato položi na varno, kjer se razvija v njej, to je maternici, ki ga po devetih mesecih nje osvobodi, ki se po Njegovi zapovedi rodi. Naj je slavljen in zveličan Ta, čigar so nebesa in Zemlja v Njegovem lastništvu in vse, kar je na njih ustvaril. Daleč, naj bodo laži od Njega in pripisovanja mu potomstva. On je Ta, ki vse ustvarja, in Ta, ki je vsega absolutni vladar in Njemu vse pripada in Njemu se vse vrača.

Ne morem mimo dejstva, da se v teh dneh po ulicah Ljubljane gnetejo mase ljudi v spremstvu z dobro mero policistov ter varnostnikov. Ne morem mimo dejstva, da paradirajo s tako imenovanim sloganom “Parada ponosa“. Ponos česa? Da demoraliziraš družbo s svojim gnusnim dejanjem? Da si želiš uničiti in načeti sleherni cilj in temelj vsake družbe in civilizacije – DRUŽINE? Ta, ki je od Boga dana in ne osvojena z izsiljevanjem družbe s sloganom nestrpnosti. Ponos česa – da boste družbo s svojimi dejanji, ki so neplodna in nepojmljiva v postopku reprodukcije, ki so izvedljiva samo med moškim in žensko, prisilili, da vam dajejo nedolžne otroke, ki se pred vami niti braniti ne morejo? Ponos tega, da boste otroke izpostavljali ponižanju in zasmehovanju ter temu, da ne bodo vedeli, kam spadajo. Da ne govorimo o posledici tega, da bi iz generacijo v generacijo družinska vrlina postala tuja in izobčena kot je v zgodovini bila znana pod imenom “čistunci“, saj ji v podporo stojijo vodilni te države in s to podporo kažejo, kakšen je njihov cilj in namen. Ponosni ste na to, da žalite najprej Stvarnika, zatem pa človeški intelekt, ki je popoln, kar se tiče družine. Ponosni, da žalite človeško telo, ki ni ustvarjeno za vaše gnusno, spirjeno početje. Ponosni na to, da je Bog vse velike civilizacije, katerim sledite v tem početju, preganjal in uničil, ter izbrisal z obličja Zemlje. Ponosni na to, da žalite milijarde vernikov z vašo podlo, gnusno, brezsramno izjavo, da je ON, ki je čist, eden izmed vas… nezaslišano… še Lotovo ljudstvo si ni drznilo izreči tega! “Je kdo manj pravičen od človeka, ki si o Allahu izmišlja laži…“ (11:18) Naj samo opomnim in dam v vednost, zakaj je to, za kar se vi borite, nesprejemljivo in pogubno za družbo, civilizacijo in človeštvo. Zakaj ne more biti ustreženo vašim zahtevam.

Ker dejansko mož in žena s svojim plemenitim dejanjem po odreditvi Milostnega spočneta otroka.

Starša sta otroku oče in mati in med njima je razlika, ki jo zlahka prepoznamo.

Že povečano spremstvo varovanja shoda nakazuje, da vaše početje ni gledano z odobravanjem. Otrok,  ki bi šel v posvojitev, je prikrajšan izbire, vsiljene bi mu bile nenaravne oblike družine in družbe. Za vse tiste, ki mislite, da sem nestrpen, ekstremist, islamist ali pač kar vam pade na pamet, se motite. Sem samo nekdo, ki vidi v tem pogubnost družbe. V njihovem primeru se sklicujejo na svoje pravice. Kaj bi bilo s pravico vseh posvojenih otrok?  Kaj je s pravico mojih otrok, ki jih učim o lepotah in vrlinah družine in bojazni za njih, da bi jih nekdo prepričal o tem, da je družina lahko še mimo očeta in mame.

 

1.)

 

Ajet o tistih, ki postavljajo svoje zakone.

 

Če jim rečete: “Ne delajte nereda na svetu,“ odvrnejo: “Saj vendar delamo red.“ (2:11)

 

2.)

 

Ajeti o pomembnosti moškega in ženske:

 

One so vaša obleka, vi pa njihova. (2:187)

 

O, ljudje! Bojte se svojega Gospodarja, ki vas je ustvaril iz enega človeka. Iz njega je ustvaril tudi ženo njegovo, iz tega para pa se je razsejal mnoge moške in ženske. In bojte se Allaha – v čigar imenu drug drugemu izražate prošnje – in ohranjujte rodbinske vezi, zakaj Allah resnično stalno bdi nad vami. O ljudje,bojte se Gospodarja svojega, kateri vas od enega človeka ustvarja, a od njega je tudi njegovo družico ustvaril, in od njiu mnoge moške in ženske razsejal. In Allaha se bojte- z imenom katerim ene druge prosite-in rodbinske vezi ohranjajte,ker zares Allah nad vami bdi. (4:1)

 

3.)

 

Ajeti o Lotovem ljudstvu:

 

Ko so Naši angeli pristopili k lotu, se je znašel v nerodnem položaju. Bilo mu je težko pri duši in rekel je: “To je mučen dan!“ (11:77)

 

Njegovo ljudstvo, prej predano grehu, je pohitelo k njemu. “O, ljudje,“ je rekel, “to so moje hčere, one so čistejše! Bojte se Allaha in ne sramotite me pred gosti! Ali med vami ni razumnega človeka?“ (11:78)

 

“Ti veš, da ne potrebujemo tvojih hčera,“ so rekli oni, “in tudi veš, kaj hočemo.“ (11:79)

 

“O, ko bi le imel moč nad vami,“ je zaklical lot, “ali pa da bi se mogel nasloniti na nekoga močnega!“ (11:80)

 

Angeli pa so dajali: “O, Lot! Mi smo poslanci tvojega Gospodarja, oni ti ne morejo škoditi. Zberi družino, razen svoje žene, in se odpravi od doma v trdni noči. Ženo bo zadelo isto kot njih, a nas se nihče od vas ne ozira nazaj! Zjutraj bo napočil njihov čas. Ali ni jutro že blizu?“ (11:81)

 

In zgodila se je Naša volja. Vse smo prevrnili. Kar je bilo prej zgoraj, je bilo zdaj spodaj. Na njih smo spustili kot dež pečeno blato, katero je neprestano padalo na njih… (11:82)