Hodža (muslimanski duhovnik) ali sihirbaz (vrač)?

0

Naj je hvaljen Vzvišeni Gospodar, ki je poslal svojega Poslanca Muhammeda, naj je mir z njim, da bi napotil človeštvo na pravo pot.

Muslimani nimamo zadržkov govoriti o katerikoli temi, ki je povezana z islamom. Pri nas ne obstajajo tako imenovane tabu teme. Kur’an, kot zadnje Božje razodetje, daje odgovore praktično na vsa vprašanja, ki so povezana s človekom.

Tako tudi nimamo zadržkov, kot jo imajo nekatere druge religije, govoriti o črni magiji in islamskem stališču do nje. Prav tako jih tudi nimamo, ko govorimo o islamskem eksorcizmu (rukja), saj za vse to obstaja jasno stališče in teksti iz Kur’ana in izrekov Poslanca so kar direktni.

Težave imamo s tistimi, ki gredo čez meje dovoljenega in se povrh še predstavljajo kot hodže (tj. muslimanski duhovniki). V Sloveniji že dalj časa obstajajo ljudje, ki se navzven predstavljajo za muslimane, ukvarjajo pa se s sihrom, oz. pri nas v Sloveniji bolj znano kot “črna magija“, “čarovništvo“ ipd.

4.3.2011 smo na naš prejšnji e-mail, ki sicer več ni uradni e-mail naših društev, prejeli spodnji e-mail. Ime krivca je s tega e-maila izbrisano. Prav tako nismo omenili avtorice, saj je na našo željo, da to objavimo, odvrnila, da bi želela ostati anonimna. Pod kopijo se nahaja še povezava do print screena originala:

Spoštovani! 

Danes sem začela odpirati internetne strani ker nujno potrebujem dobrega Hodža, da mi pomaga rešiti moje težave. In ko sem odpirala strani sem naletela na vašo spletno stran HAQ video. Se vam oglašam z mojim prispevkom pred 3 leti sem bila pri hodžu [ime tega človeka] v Novem mestu zaradi hudih težav ki so me doletele, pa mi je dal neko zaščito v obliki trikotnika, ki sem ga morala doma zašiti v neoprano majico in ga nositi pri sebi po 21 dneh bi moralo biti že bolje v mojem primeru, vendar izboljšav ni bilo ne vem kakšnih, pa sem ga klicala in mi je odgovoril,da moram počakati da začne delovati, po 4 mesecih sem šla k njemu ponovno pa spet ni bilo nič vendar samo še slabše je bilo, težav pa ne konca ne kraja tako sem bila pri njemu 4 krat  po nekaj mesecih sem pa od jeze vrgla zaščito stran v reko tako so se moji problemi nadaljevali tako daleč da preprosto ne vem več naprej bila sem pri raznoraznih exorcistih itd… vendar vse brez učinka. Zato se v prošnji obračam na vas če imate morda podatke o resnično dobrem in poštenem hodžu ki bi pomagal priti iz mojih težav, in ki živi v Sloveniji.
Zahvaljujem se vam za kakršnokoli informacijo.

Lep pozdrav

Pustite odgovor

Your email address will not be published.