Znova tečaj arabskega jezika za začetnike!

0

Obveščamo vas, da se je Društvo za promocijo islamske kulture v Sloveniji, EL-IMAN, odločilo, da bo zopet organiziralo tečaj arabščine za začetnike. Tokrat bomo slušatelje tega tečaja razdelili v kar nekaj skupin glede na pred znanje.

Tečaj bo načeloma potekal šest mesecev. Potrebno bo opraviti teste. Prisotnost na tečaju je obvezna. Če manjkate 3krat zaporedoma, boste izključeni iz tečaja. Tečaj je zastonj. Vse dodatne informacije bodo predstavljene na prvem dnevu tečaja (dogovorili se bomo za termine, material, zastavili boste lahko vprašanja itd.)

Rok za prijavo za muslimane je 10.9.2011 (vključno s tem dnem). Prvo srečanje za muslimane bo 10.9.2011 ob 18:00 v prostorih Društva za promocijo islamske kulture v Sloveniji, EL-IMAN. Naslov društva: Dunajska cesta 190, Ljubljana-Bežigrad. (Za najboljše iz muslimanskega dela bo tudi organizirano neko potovanje (tako nam je obljubil gospod, ki bo tečaj financiral); mogoče romanje v Meko, umra ali možnost študija v arabskem svetu.)

Za nemuslimane je rok za prijavo 17.9.2011 (vključno s tem dnem). Prvo srečanje bo 17.9.2011 ob 17:00 v Lutkovnem gledališču v Ljubljani. Naslov: Krekov trg 2, Ljubljana (Center).

Za vsa dodatna vprašanja nam lahko pišete na ask@resnica-haq.com

Za prijavo morate izpolniti naš kontakt obrazec (povezava do obrazca). Napišite svoje ime in priimek, e-mail, Zadeva: Tečaj arabščine, v sporočilu navedite tudi vaše predznanje tega jezika (omenite, ali znate brati, pisati in koliko jezik razumete). Nato kliknite na „Send“ in pridite na enega od zgoraj omenjenih terminov.

Predlagamo vam tudi, da redno spremljate obvestila o tečaju na našem forumu. Tečaj bo vodil Jaber Elmasry, ki ima že veliko izkušenj s poučevanjem arabščine.

Spodaj si lahko pogledate posnetke s predavanj arabščine, ki ga je organiziralo naše društvo (tokrat tečaja ne bomo snemali).

Pustite odgovor

Your email address will not be published.