Naši prvi tiskani knjigi o islamu!

knjigesize22

Po dolgem čakanju smo dobili dve novi knjigi v slovenskem jeziku, ki govorita o islamu. Zahvaljujemo se egiptovski misijonarski organizaciji, ki je prispevala finančno podporo za realizacijo še kako pomembnega projekta. Upamo, da je to le začetni korak in da bomo lahko v karseda krajšem času dobili še nove knjige, ki čakajo na tisk oz. se pripravljajo na to.

Zahvaljujemo se tudi vsem tistim, ki so pomagali pri lekturi, prevodu, grafični obdelavi in šeriatski recenziji.

Če vas islam zanima ali pa ste novi v islamu in bi radi primerek spodnjih dveh knjig, nam pišite.

Prvo knjigo (Kratek ilustriran vodnik k razumevanju islama) smo prijavili v NUK-u in bomo poskusili dobiti tudi ISBN. V kolikor bi radi izvod knjige postavili tudi v vašo knjižnico, nam, prosimo, pišite in pomagajte pri tem, saj se bomo poskusili potruditi, da bo knjiga stala v vseh večjih knjižnicah.

Kratek ilustriran vodnik k razumevanju islama

kratek-ilustriran-vodnik-razumevanje-islama

Avtor: I. A. Ibrahim

prevod: Alim Hasanagić, lektura: Amra Halilović, korektura in prevod slik: Layla Malus, grafična obdelava: Jasmina Puškar

 

Ženske v islamu, Mit in realnost

zenske-v-islamu-mit-realnost

Avtor: dr. Sherif Abdel Azeem

prevod: Dubrovka Klimovič, šeriatska recenzija: Osman Đogić

 

V kolikor bi radi prispevali kakšno donacijo za naše društvo in za material, ki čaka na tisk (letaki, brošure, knjige ipd., kot tudi nakup spletnega prostora Resnica-Haq.com), nam pišite in vam bomo dali več informacij. Zahvaljujemo se vsem, ki so do sedaj pošiljali donacije na naš naslov! Veliko ste nam pomagali!