Odgovor Resnica Islam

0

Odgovor spletni strani www.resnica-islam.20m.com

Bismillah, elhamdulillah, wessalatu wesselamu ala Resulillah, we ala ´alihi we ashabihi edžme´in.

Spet začenjam svoj tekst z ajetom iz Kur’ana: »On želi narediti svojo luč vidno, čeprav to ni po volji nevernikom.« (9. sura, 32. ajet)

Preidimo direktno na stvar, da ne bi izgubljali čas z uvodom.

Tekst je direktno namenjen spletni strani a hkrati tudi nekemu uporabniku na rtvslo z imenom »krokodil«. Naj najprej omenim, da se mi zdi vse skupaj zelo strahopetno! Vsak se lahko skrije za vzdevkom in piše, karkoli hoče, in laže, kakorkoli hoče, ampak eno vas vse skupaj opozarjam, da Bog ve, kdo stoji za teksti in nicki na internetu! Tako tudi omenjena internetna stran piše na TUJIH strežnikih (torej, ne slovenskih) in je tudi prijavljena na free.20m.com. Sprašujem se, zakaj ta oseba, ki je objavila to demonsko spletno stran, ne registrira spletne strani na slovenskih strežnikih!? Očitno se nekdo boji, da bi nekdo slučajno vložil neko tožbo zaradi razširjanja laži in spodbujanja k nestrpnosti (na podlagi laži)! Očitno nekdo ni sposoben reči: DA, JAZ SEM TA, KI JE OBJAVIL SPLETNO STRAN! Kakšna strahopetnost!

Sprva sploh nisem mislil odgovarjati na laži, ki se širijo, ampak ko sem si ogledal predstavitev Islama na spletni strani pa ni bilo več preprek za pisanje. Vse skupaj pa je zanetil tekst o naši spletni strani (kateremu se bom posvetil kasneje).

 

Vedno, ko obiščem spletno stran ali blog s sovražno vsebino o Muslimanih, najprej pogledam, kdo stoji za pisanjem. Ponavadi je to opisano v opisu spletne strani, a ponavadi pa sploh ni (spet smo pri strahopetnosti). Omenjena spletna stran ima v svojem opisu zapisano:

Ce je kdo pripravljen dodat razne clanke, lahko pise na spodaj naveden e-naslov. Prav tako je dovoljeno muslimanom, da svojo vero zagovarjajo. Njihove argumente bom objavil samo ce imajo zadostno argumentsko podporo. Vsak clanek, ki sem ga napisal temelji na osnovi Korana in Hadita (druga naj bolj sveta knjiga v Islamu). Za vsak svoj argument lahko najavim primer iz enega ali obeh virov. Kar je napisano na tej strani je vse realisticno in temelji na osnovnih verovanja Islama. Mnogo muslimanov se vsega tega samih ne zaveda, ali skusajo resnico obrnit na mnogo nacinov tako, da se na njih ne mece tako grda luc. Povabil bi vsakega, da naredi svoje raziskave. na internetu je mnogo virov, ki so zelo koristni. Hvala

 

(se bom kasneje posvetil napisanemu) Ko preverim predstavitev, vedno na hitro preletim članke (naslove, vsebino, izgled, slike itd.) Za konec se pa poglobim v spletno stran in preberem tudi reference, ki jih navajajo, in jih preverim.

 

OSEBNO me ne moti, da nekdo napiše »Islam uči tako in tako« in da pri tem ne laže in da na koncu napiše, da se ne strinja s tem. To me popolnoma ne moti! Motijo me laži, ki se jih napiše in potem na podlagi njih zaključi, oziroma poskuša prepričati javnost/bralce, da je to religija demona in ne Boga! Pojdite malo gor in si še enkrat preberite predstavitev. Lažne povedi v predstavitvi:

 1. Laž:

Vsak clanek, ki sem ga napisal temelji na osnovi Korana in Hadita (druga naj bolj sveta knjiga v Islamu).

 

Napisano je, da avtor uporablja Kur’an in Hadis v VSAKEM članku! To nikakor ni res! Pravzaprav v NOBENEM članku avtor ni navedel niti enega samega hadisa ali ajeta! V NITI ENEM! Avtor tudi ni navedel niti ENO referenco, kjer jasno piše v katerem poglavju in v katerem verzu je ajet ali pa v kateri zbirki, na kateri strani, pod katero številko je omenjeni hadis! Druga laž, ki jo vidimo v tej povedi, je, da piše, da je Hadis druga NAJBOLJ SVETA KNJIGA v Islamu. Pozor! Knjiga! Od kod ti pa ta ideja? Hadis ni knjiga, ampak je pripovedovanje, ki nam sporoča, kaj je Muhammed, s.a.w.s., delal, kaj je rekel in kaj je z molkom odobril! To ni nobena knjiga!

 1. Laž:

Za vsak svoj argument lahko najavim primer iz enega ali obeh virov.

Na žalost nisi navedel niti enega!! Če bi jih navedel, bi pa lahko (prepričan sem v to) bralci videli, da si en navaden lažnivec, ker jemlješ svoje informacije od lažnivcev!

 1. Laž:

Kar je napisano na tej strani je vse realisticno in temelji na osnovnih verovanja Islama. Mnogo muslimanov se vsega tega samih ne zaveda, ali skusajo resnico obrnit na mnogo nacinov tako, da se na njih ne mece tako grda luc.

Realistično? Ufff najprej poglej v slovar, kaj ta beseda pomeni, preden jo zopet uporabiš! Na svoji spletni strani imaš same laži! Od začetka do konca! Omenjaš, da temelji na osnovnih verovanjih Islama. Hmm… Še ena laž. Evo, da bralci ne bodo mislili, da lažem, naj pogledajo pod rubriko Islam, kjer piše v prvi povedi: V Islamu castijo Mohameda in arabskega boga lune Alaha. To nikakor ni res! 2 veliki napaki si tu naredil! Prvič, ne častimo Muhammeda, ker če bi to delali, potem Allah ne bi bil EDINI Bog po našem verovanju, in drugič, Allah ni arabski Bog niti je On Bog lune!! Ti si tisti, ki nam poslušaš na vse možne načine obrniti resnico!!

 1. Laž:

Povabil bi vsakega, da naredi svoje raziskave. na internetu je mnogo virov, ki so zelo koristni

Tukaj bi težko govoril o laži, ker lahko tvoje besede vzamem izven konteksta in se ti celo zahvalim, ker spodbujaš nemuslimane, da raziskujejo Islam in jim govoriš, da imajo na internetu mnogo koristnih virov. Ker pa nisem lažnivec in mi ni dovoljeno jemati stvari izven konteksta ti pa lahko rečem, da si največji prevarant na svetu, ker nisi naredil nobenih raziskav in ker nimaš niti enega KORISTNEGA, VERODOSTOJNEGA vira, ki bi lahko podprl tvoje zablode na spletni strani!

Toliko o predstavitvi!

Ne mislim se globoko spuščati v odgovor spletni strani, ker ni vredna te moje pozornosti! Predstavil sem že vsakemu nevednežu, ki nima sploh pojma o Muslimanih in Islamu, da je resnica-islam.20m.com navadna izmišljotina. Navedel bom samo laži, ki si jih navedel v predstavitvi Islama (ker vsaka tvoja poved je laž!) pod rubriko »Islam«, a nato podal še odgovor na tekst, ki je direktno namenjen nam.

 

Laži:

 1. Laž:

V Islamu castijo Mohameda in arabskega boga lune Alaha.

 

Kot sem že zgoraj omenil, mi Muhammeda ne častimo! On je za nas, kot vsi ostali poslanci, samo poslanec, ki ga je Allah poslal, da bi nam razložil vero. Če slučajno poznaš nekega Muslimana, ki obožuje Muhammeda ali pa se mu klanja, potem je ta Musliman nevernik, saj to delo (oboževanje, čaščenje nekoga drugega poleg Allaha) avtomatsko negira Islam posameznika. Allah pa nikakor ni Bog lune! Ni niti enega dokaza iz Kur’ana ali hadisa, ki bi lahko to podprl. Če resnično želite spoznati Allaha, predlagam, da si preberete njegovih 99 lepih imen (a hkrati tudi lastnosti) na naslednji povezavi: https://resnica-haq.com

 

 1. Laž:

Mohamed je ucil, da mu morajo biti vsi pokorni, saj ga je poklical sam Alah. Sprva je celo trdil, da je to bil sam satan in da je bil obseden s hudici, vendar ga je zena prepricala, da je to sam lunin bog Alah in da ga je poklical za svojega preroka.

Tu je definitivno laž, da je Hatidža (Muhammedova žena) prepričala Muhammeda v njegovo poslanstvo! (Še vedno je omenjena laž, da je Allah lunin Bog, ampak temu se ne bom več posvečal, ker je napisano v 1. laži.) Če bi ti imel, kakršnekoli verodostojne vire, bi jasno napisal, kako je bilo. Dogodek:

Ko je Muhammed, s.a.w.s., povedal Hatidži, kaj je bilo, ga je Hatidža pomirila z besedami:

»Nikakor! Allah ne bi dovolil, da se to tebi zgodi! Ti paziš na sorodstvene vezi in ne govoriš ničesar, razen resnice! Zaupljiv, iskren in plemenit si!«

Nato je Hadidža odšla k pobožnjaku Bahirju in ga vprašala o Džibrilu. On ji je odgovoril sledeče:

»Sveti duh, častna Kurejšijska žena! Odkod veš za to ime?«

»Mož Muhammed pravi, da se mu je prikazal,« odgovori Hadidža.

»Ne pozna ga nobeden, razen Poslanca, Allahu bližnjega, ker je Džibril posrednik med Allahom in Njegovim Poslancem. Hudič si nebi drznil se pokazati v njegovem liku, niti se ne bi poimenoval z njegovim imenom«, reče Bahira.

Hadidža je pohitela k Muhammedu (naj je Božji mir z njim) in ga obvestila o Bahirovih besedah. Kasneje se je napotila k bratrancu Vereki, Nevfelovem sinu, ki je verjel v vero Jezusa ( Naj je mir z Njim) in je bil podučen Tevratu (Tori) in Indžilu (Evangeliju). Ko je do konca poslušal Hadidžine besede, ji je rekel:

»Tvoj mož govori resnico in to je začetek njegovega poslanstva. Prihajal mu bo Posrednik, ki je prihajal tudi Mojzesu in on je Poslanec tega ummeta (naroda), zato mu sporoči, da naj vztraja.«

Kdo je, torej, potrdil Muhammedovo poslanstvo (ko je Muhammed sprejel objavo)? KRŠČANSKI DUHOVNIK!!!

 1. Laž:

Kasneje je Mohamed poistovetil luninega boga z svetopisemskim in trdil, da so vsi prejsnji preroki imeli enako sporocilo a de je on zadnji in najpomembnejsi prerok preden Mahdi pride nazaj na zemljo. Vsi preroki, ki jih poznajo Judje naj bi imeli isto poslanstvo kot Mohamed.

 

Samo eno referenco daj, da je Muhammed poistovetil Allaha s svetopisemskim Bogom! Samo eno! Vzemi Kur’an in reci: Tu pa tu piše!

 1. Laž:

Ker pa se zgodbe iz Korana med seboj niso ujemale z Biblijskimi (Koran uči da je sveti duh Mohamed, in da Jezus ni bil krizan. Koran prav tako uci, da je bil Abraham pravi castilec Alaha in da mu je postavil kamen katerega se danes castijo v Meki), je Mohamed prepovedal branje Biblije.

 

Kje piše v Kur’anu, da je Muhammed sveti duh? KJE? Kje si našel, da je Muhammed prepovedal branje Biblije? Kje? Prinesi dokaz! Give it to me! 🙂

 1. Laž:

Mohamed je bil poklican tako, da ga je Angel poklical za preroka na tak nacin, da mu je v neki jami medtem, ko je castil Alaha zacel davit ter ga prepričevat da Alaha ne castijo več na pravi način.

 

Davit ga je začel? Ufff to je pa potem, kar nevaren tale angel, kajne? Kolikor jaz vem, ga Angel nič ni prepričeval na planini okoli tega, da ne verujejo pravilno! To je še ena laž! Pravi kontekst:

 

Ko je napolnil 40 let, je prebil cel mesec Ramadan v molitvi (pobožnosti) na planini Hira. Enkrat se mu je prikazal angel, ki je prihajal iz neba,  ter mu rekel:

»Beri!«

Muhammed je odgovoril, da ne zna brati, na kar ga je angel nekajkrat močno objel, dokler ni Muhammed ponovil za njim:

»Beri v imenu Gospodarja, ki ustvarja. Ustvari človeka iz zarodka. Beri, tvoj Gospodar je Najplemenitejši. Ki poučuje človeka pisati. Poučuje človeka o tistem, kar ne ve.«

Potem, ko je Muhammed končal z recitiranjem, je angel odšel. Muhammed (naj je Božji mir z njim) pa je zapustil jamo in se odpravil k domu. Ko je bil na polovici poti, je zaslišal glas, ki prihaja iz neba:

»Muhammed, ti si Allahov poslanec, jaz pa sem Džibril!«

 1. Laž:

Ta angel mu je prav tako grozil. Mohamed mu sprva ni verjel saj je bil preprican, da je samo obseden z zlim.

 

Druga poved je resnična, a prva ni. Prinesi dokaz! Referenco hočem, kje si pobral, da mu je GROZIL.

 1. Laž:

Cez cas je Mohamed zacel uciti, da je bog Alah imel tri hcera, katera se mora castit. Kasneje si je Mohamed premislil ter te verze dal iz Korana izbrisat.

 

Ni res. Laž totalna. Sploh pa ne vem, kaj misliš s tem »tri hcera«. A si to dobil na svojem zelniku, kajne?

 1. Laž:

Prav tako je trdil, da je v nebesih (polno palac, vina, angelov samo za seks – odtod tudi ce ubijas za Islam bos nagrajen z 72 devicami), ter da jih je sam obiskal, med tem pa je imel taki obcutek kot da bi mu Alah iztrgal srce.

 

Ko sem prvič bral tale tekst, se mi tu več ni dalo iti naprej… Pa kje ti dobivaš te ideje? Mogoče pišeš o nekem drugem Muhammedu…

 1. Laž:

Dobil je navodilo, da morajo vsi castit pet krat dnevno (otroke in žene, ki ne molijo se mora pretepst).

 

V kateri knjigi piše, da se jih mora pretepat? V kateri? Kje je tvoja referenca, ko jo potrebuješ? Kje? Še posebej za otroke, ki so oproščeni molitve (normalno, saj ne znajo!!!).

 1. Laž:

To je tudi ena najboljsih nacinov pranja mozganov, da moras vsaki dan castit nekaj za nekoliko casa.

 

Svetovna laž! Kako boš pa pojasnil to, da Muslimani na začetku niso molili? Npr., Hatidža ni nikoli molila na tak način, kot danes molimo (ker je umrla, preden je bila molitev predpisana). NIKOLI! Kako boš pojasnil to? Torej, njim pa niso bili oprani možgani?

 1. Laž:

Zato so muslimani tako močno verni, ker so jih ze od zgodnjega otrostva tako vzgajali.

 

Ni res! Potrebno je vedeti Komu moliš, da bi lahko občutil vero.

 1. Laž:

Mohamed je trdil, da ne more izvajat cudezev, ker mu tako ali tako ne bi noben verjel, kakor tudi ostalim niso, ki so čudeže lahko izvajali.

 

Laž, laž, laž! Pa kje ti dobivaš te ideje? Kje? Katera demonska organizacija te je pa to naučila? Boste videli v naslednjih dveh povedih, kako je avtor samega sebe spravil v kontradikcijo. Samo nekateri čudeži, ki dokazujejo Muhammedovo, s.a.w.s., poslanstvo:

–         Obvestil je ashabe (družabnike), da bo osvobojena Meka, Bejtul Makdis, Jemen, Sirija in Irak.

–         Povedal je, da se ne bo pojavil nered, dokler bo Umer (Omer), r.a., živ.

–         Rekel je, da bo Usman (Osman), r.a., ubit, dokler bo citiral Kur’an, da bo Alija, r.a., ubil največji bednik od njegovih sodobnikov in da bo Ammarja ubila skupina nasilnikov.

–         Najavil je pojav lažnega preroka v plemenu Sekif.

–         Rekel je, da se bo po osvoboditvi Bejtul Makdisa pojavila velika epidemija.

–         Njegovo nočno potovanje (Isra in Mi’radž).

–         Razplovitev meseca.

–         Allahov Poslanec, s.a.w.s., je neke prilike dal svojo roko v posodo, v kateri je bilo malo vode, in je med njegove prste začela izvirati voda, vse dokler se ni zadnji ashab umil.

–         Ali pa da je pljunil v vrečo, v kateri je bilo malo hrane, in se je lahko od nje nahranilo tisoč ljudi.

–         Govor dreves in kamnov, da je on Poslanec.

–         Pad kipov: Na vsakega, katerega je pokazal s svojo palico, ko je osvobodil Meko, a pred tem je rekel: »Prišla je Resnica, a izginila laž. Laž, resnično, izginja!«, je padel s svojim licem na tla.

–         Potem, da je lahko zdravil. Npr., Katadetu ibn Nu’manu je v bitki na Uhudu padlo oko na obraz, ker je bil vanj zadet. Muhammed, s.a.w.s., mu je vrnil oko na mesto, na katerem je bilo, tako da je izgledalo po vrnitvi še lepše!

–         Slepcu je povrnil vid s svojo molitvijo.

–         Itd. itd. itd.

 1. Laž:

Zato je samo storil enega toliko, da je dokazal Alahovo moc. Da bi dokazal da je lunin bog Alah resnicen, je prav tako prepolovil luno na pol (vsaj tako trdi Koran).

 

Vidite kontradikcijo z zgornjo NJEGOVO povedjo? Ne trdi samo Kur’an!

 1. Laž:

Mohamed je bil pedofil saj je pod prisilo poročil 6 letno deklico, ter trdil da mu je tako naročil sam Alah.

 

Samo eno referenco (verodostojno seveda) mi daj, da se je z njo PRISILNO POROČIL! Samo eno!

 1. Laž:

O njej je ze sanjaril ko je bila stara 4 leta, in ko je o njej dejansko sanjal je bil prepričan, da mu tako narekuje sam Alah. Spolne zelje so se mu uresnicile in po znanih podatkih je imel redne spolne odnose z njo, ko je bila stara že 9 let. Seksualno jo je imel tudi najraje od vseh ostalih zena.

 

To sploh ni vredno komentarja… Prav vidi se, da je cilj teksta provociranje! Seksualno?!?!? KJE TI JE DOKAZ ZA TO! KJE?

 1. Laž:

Zene so se za njega zrtvovale tako, da je lahko noci namesto z njimi prezivel s to deklico.

 

Za njega? Nikakor res! Vse žene? Nikakor res. Laž, laž, laž. Počasi bom imel že refren…

 1. Laž:

Devet let stara deklica je prav tako sama veliko zapisala o spolnih odnosih med Mohamedom in z njo. Zapisano je tudi, kako si je Mohamedovo seme (spermo) umivala iz oblacil pred cascenjem Alaha.

 

Ti pa res hočeš prikazati Muhammeda kot pedofila.

 1. Laž:

Mohamed se je prav tako zaljubil v dojencka a se mu zelja do poroke ni uresničila saj je ze prej umrl. Znan pa je bil tudi po tem, da je grajal tiste ki so se porocali z starejšimi zenskami.

 

Laž. Kje so reference, ko jih potrebuješ? Kje? Znano je? Aja? Kako pa to? Prvič slišim. Take fore lahko prodajaš tistim, ki ne vejo, in tistim, ki so popolnoma taki, kot si sam!

 1. Laž:

Znani muslimanski voditelji se strinjajo s tem, ter prav tako dovolijo muslimanom, da imajo spolne odnose z dojencki.

 

Nikakor res! Tudi, če bi to bilo res, bi bil moj odgovoril: Ti ljudje ne morejo biti Muslimani.

 1. Laž:

Po sarijskem zakonu moski, ki trajno poskoduje med spolnim odnosom otroka, se ne sme z njo niti z njenimi sestrici porocit. Oce otroka pa si zagotovi stalno mesto v nebesih z devicami.

 

Vsak (slep) bralec lahko tu jasno vidi, da si se sedaj osredotočil na samo eno stvar: sex. Očitno preveč gledaš pornografske filme, saj take ideje lahko samo tam dobiš. Tukaj mislim, da je bralcem že dovolj, ampak nadaljujmo, da vsi vidijo, kako jasno lažeš.

 1. Laž:

Seks z otroci je v Islamu zaradi tega se danes zelo priljubljen in pravi raj za pedofile.

 

Naj uganem… ammm.. referencaaa.aaa…aaa CNN? 24ur? Kje že?

 1. Laž:

Mohamed si je prav tako prilascal seks suznje (po bojnih pohodih, so si vojaki lahko prilastili zenske samo za seks, medtem pa so svoje zene doma obrezali (odrezali zenskam klitoris, da doma ne bi masturbirale), med tem ko so domov prinasali svoj plen.

 

Tukaj prepuščam bralcem samim, naj si poiščejo laži v tem. Prvi, ko to naredi, mu plačam kavo. Število laži: 4. Če kdo najde kakšno več, mu pa dam še eno kavo.

 1. Laž:

Mohamed je Muslimane v Koranu lepo poducil, da lahko vsi mozje, pobijajo nevernike ter zavzamejo njihove zene in otroke.

 

Ni res! Nikakor! Samo v smislu obrambnega boja, se je dovoljeno bojevati. Pobijanje nevernikov? Če so kristjani to počeli, ni nujno, da so tudi Muslimani. Islam se nikoli ni širil nasilno. O tem pričajo tudi naslednje izjave, ki si jih lahko prebereš na… https://resnica-haq.com

 1. Laž:

Mohamed je učil, da ima moski vso pravico nad zensko. Mohamed je redno poucil, da mora vsaka zenska naredit vse kar si moski zazeli tudi posteljne zelje.

 

Oboje bi bilo res, če bi omenil v pravem kontekstu, ampak ker nisi, je popolna laž, kot vse ostale prej. (pozor, dragi bralci, smo na števili 24!)

 1. Laž:

Ce se zenska necemu upira, ji je bila dana ena noc, da si premisli brez spolnih odnosov, drugi dan, pa ce ni privolila pa jo lahko moz miroljubno pretepe.

 

Miroljubno pretepe? Haha. To je oksimoron. To nikakor ni res. Me prav zanima, res me, kje to dobivaš! Kje jemlješ te bedarije…

 1. Laž:

Vsak oce seveda lahko tudi svojo hcerko proda za ceno, ki jo doloci sam.

 

In dokaz za to jeeee….? Vidiš, kako samega sebe lažeš. Kje je Kur’an tu, kje je hadis? Kje?

 1. Laž:

Ampak vsak moski lahko ima najvec stiri zene, samo Mohamed je imel pravico, da jih ima 11 kajti Alah mu je to dovolil.

 

To je res, ampak v napačnem kontekstu! VSI poslanci so imeli pravico imeti več žena. Z nekaterimi so se poročili samo, da bi jih lahko finančno podprli, ampak seveda tega ti ne boš omenil, ker si »naredil raziskavo«.

 1. Laž:

Tudi ostali Muslimani so ga zaceli sprasevat, kako to da je lahko on izjema skoraj v vsem kot pa kaj je zapoveduje Alah. Vsakic ko si je zazelel nove zenske, je sama Ajisa, njegova zena rekla da, Alah kaj hitro razodene nova pravila, ko si Mohamed kaj zazeli.

 

Taka izjava brez hadisa ali argumenta je popolnoma brez vredna.

 1. Laž:

Enkrat se mu je tako zahotela zena svojega sina in jo je edini tako imel pravico dobit, kar pa je bilo to gromozansko sramotno v tamkajšnji arabski kulturi. Zato je tudi prepovedal posvojitev otrok, lahko se jih samo poroči. Njega so zato klicali clovek z seksualnimi sposobnostmi 30 moz.

 

No comment.

 1. Laž:

Ce kdor koli ne sledi Islamu ga prav tako lahko ubije vsak musliman, kajti noben nima pravice do lastnega razmisljanja se posebej ne javnega. V Islamu ima prav samo Mohamed.

 

Tu si pa zelo zelo zelo razširil besedo »razmišljati«, ker iz tvojega konteksta lahko zaključimo, da je vsaka znanost v Islamu prepovedana, a to je seveda laž (kaj če pa bit drugega?). Da ne omenim tvoje zablode, da se vsakega Muslimana, ki ima drugačno mišljenje, ubije… to je absurd! Če bi bilo tako, bi se Muslimani že zdavnaj poklali. Kar zadeva Islam… popolnoma je res, da ima prav samo Muhammed, saj on najbolje pozna objavo in celo sam pravi, da ne govori po svoje, ampak da govori samo tisto, kar mu Allah objavi. To je isto, kot da bi človek zdaj rekel, da ima v krščanstvu prav samo Jezus. Ampak saj razumem… v krščanstvu ima prav Pavel, a ne Jezus, saj je spremenil mnoga učenja Jezusa! To v Islamu ni dovoljeno.

 1. Laž:

Mohamed je bil znan tudi po zelo rasisticnih izbruhih. Nekega dne je pobil na stotine nedolznih Judov.

 

Izbruhi? Haha. Še to nimaš pojma, kaj pomeni. Dokaži mi, da so tisti židi bili nedolžni. Hočem dokaz za tako izjavo! Si mogoče na wikipediji se to naučil? Židi so prekršili PREMIRJE!!! Le kaj bi bilo danes, če bi nekdo to storil? Le kaj? Ja saj res ti itak to ne veš, ker očitno podpiraš tudi Izrael, ki neprestano krši premirja s Palestinci.

 1. Laž:

Mohamed je primerjal Kristjane in Jude s prasici.

 

Povej, kje si to dobil.

 1. Laž:

Posilstvo je nasploh legalizirano v Islamu, dokler so le to nevernice.

 

Hahahaha. Kakšna LAAAAŽ!!!! Kakšno spodbujanje nestrpnosti! Čudno, da NIHČE ni posilil nikogar v celi zgodovini!

 1. Laž:

Najbolj znan je primerek zrtve Safije. Lastnoročno ji je ubil očeta, moža in družino ter jo na koncu dneva posilil.

 

Kakšna laž! Naj nas Allah obvaruje.

 1. Laž:

Mohamed pa ni bil samo politicni vodja, temvec tudi duhovni vodja. Ucil je, da je vecina ljudi v peklu zensk, ker niso ugajale svojim mozem. Nato je ucil, da so dvakrat bolj neumne kakor moski.

 

Nikoli ni ponižal žensk! Nikoli ni rekel, da so neumne. Če bi ljudje poznali ozadje poganskih Arabcev, bi dali Muhammedu, s.a.w.s., Nobelovo nagrado.

 1. Laž:

Muslimani verujejo, da se satan skriva vsepovsod: v glasbi, glasbilih, slikah, psih, ostalih religijah in prav tako v zenski, zato se mora zakrivat in je tudi zato manjvredna lastnina.

 

Laž. Laž. Laž. Še poseben poudarek na tem, da se ženske ne zakrivajo, zato ker bi bile obsedene s hudiči niti so manjvredna lastnina. Mogoče je tako v tvojem domu.

 1. Laž:

Zenska ne sme pod nobenim pogojem sama zapustit hiso. Iz hise lahko stopi samo takrat ce poleg nje hodi bliznji sorodnik (oce ali brat). Ce je to daljni sorodnik (bratranec) pa oba za kazen prebicajo. Kamenja se samo porocene. Mlade deklice, ki pa niso porocene pa se samo z bica.

 

Še zadnje laži…

…………………

No sedaj, ko smo obdelali te neumnosti, ki jih avtor navaja, si pa poglejmo njegov tekst, ki je namenjen direktno spletni strani www.resnica-haq.com. Iz zgornjih izjav lahko vidimo, da avtor spodbuja k nestrpnosti na podlagi svojih laži in izmišljotin. Zato prosim Allaha, naj ga napoti na pravo pot, če je za napotitev, a če ni, naj uniči njega in njegove privržence. Amin

No njegove besede, ki letijo na našo spletno:

Že naslov je mamljiv: Ekstremizem is Saudske Arabije v Bosno in iz Bosne v Slovenijo!

 

Piše:

Muslimanska ekstrimisticna skupnsot wahabi, ki izvira iz Saudske Arabije podpira razne teroristicne skupine kot so Alkaida in Talibani, se mocno siri po Evropskih drzavah in sedaj prihaja tudi k nam. Saudska Arabija financno podpira vse, ki so pripravljeni sirit pravo pot Islama. Ta prava pot Islama je ze opisana na prejsnjih straneh te internetne strani. Ceprav nekateri evropski Muslimani, trdijo da je bil Islam ugrabljen od teh fundamentalistov (v Bosni jih je okoli 13%), se od njih prav nic ne razlikujejo. Del vsakega Muslimana je, da siri svojo vero, dokler ne bo cel svet pod njenim okriljem. S tem seveda pride zraven se sarijsko pravo, kar pomeni odvzem vseh pravic zenskam, bicanje, kamenjanje, sekanje rok, nog,… itd. V Sloveniji se na sreco nismo imeli vecjih tovrsnih encidentov kakor v drugih evropskih drzavah, kjer je emigracija Muslimanov iz Muslimanskih drzav zelo velika. V Angliji vec ne vedo, kako se naj s tem spopadajo, in z enakimi problemi se soocajo Francija, Italija in druge zahodne drzave. V Srbiji pa so se osebno soocili z Bin Ladnovo vojsko, ki je stela kahkih 500 moz. V Sloveniji se ze nekaj casa govori o izgradnji dzamije. Smisel Islama ni samo Islamizacija, temvec tudi arabizacija. V Islamu je zelo pomebna arabska kultura, zato so tudi moseje vedno v arabskem slogu, saj je tudi Mohamed bil arabec. V Islamu vse poteka v arabscini (od molitve do cascenja). Tako njihovi verski objekti nedajo samo vedet, „tu smo mi Muslimani“, ampak „mi z nami prinasamo tudi novo kulturo“. Le par ur voznje proti jugu pa lahko naletimo ze na zelo ekstremne primere udejanjaja ekstremizma. Zelo znan Jusuf Barcic ali bosanski Osama Bin Laden je ze z vec incidenti postal zelo znan tudi po svetu. Veliko Slovenskih muslimanov proba najprej na lep nacin predstvait Islam (mir, ljubezen), nato pa se slika obrne in promovirajo vedno vec ekstremnih idej (pokrivanje zensk, vsi neverniki gredo v pekel, teroristi niso teroristi temvec alahova vojska, Judje so satanov rod itd). Ena od takih slovenskih strani je resnica-haq.com, ki sama podpira in promovira Jusofa Barcica. Vprasanje casa je, kdaj po izgradnji moseje, bodo taki zaceli klicat h dzihadu sredi Ljubljane. Kjer koli se siri Islam se prav tako siri ekstremizem. Muslimani, ki jih mi poznamo kot “normalni ljudje” niso taki zato, ker jih to uci Islam, temvec zato, ker na njih pritiska zahodna kultura ali pa ker niso dovolj verni. Ko pa je stevilo teh vedno vecje, pa se znotraj njih pojavlja vedno vec ekstremizma, saj se tudi pocutijo veliko mocnejse. Vec kot bomo muslimanom dopuscali, da rastejo, si gradijo objekte in na nas vsiljujejo svojo kulturo, bolj sami sebi kopljemo jamo propada, zato je potrebno ukrepat zdaj, cim prej in se temu zlu zoperstavit.

Pustite odgovor

Your email address will not be published.