40 tisoč Belgijcev je zamenjalo svojo veroizpoved za vero ISLAM

0

Vse več Evropejcev menja svojo obstoječo veroizpoved za vero Islam, kot nalašč izrazitemu antiislamizmu, kateri trenutno divja po Evropi. Tisočine Evropejcev odločno menja svojo obstoječo veroizpoved za vero Islam. Takšna je tudi trenutna situacija v Belgiji, kjer je v zadnjih nekaj letih tisočine prebivalcev Belgije zamenjalo svojo obstoječo veroizpoved za vero ISLAM! Belgijski časopis Losewar  je v svoji zadnji številki objavil zelo zajeten članek o Belgijcih, ki so zamenjali svojo veroizpoved za vero Islam!

Tekst z naslovom v tem časopisu se je glasil

»ČEZ 40 TISOČ BELGIJCEV JE V ZADNJIH NEKAJ LETIH PRESTOPILO V MUSLIMANSKO VEROIZPOVED«

Detajlno obdelujejo to problematiko s posebno pozornostjo na nove muslimane iz Bruslja, glavnega mesta Belgije. Bruselj je trenutno mesto z največjim procentom prebivalcev, ki je v preteklih letih prestopilo v muslimansko veroizpoved za razliko od drugih mest po Evropi. Belgijci, ki so prestopili v islam, na prvo mesto postavljajo enega od glavnih razlogov, kateri jih je privedel k temeljni odločitvi, da opustijo krščansko veroizpoved in prestopijo v islam, da v ISLAMU med Bogom in človekom ni posrednika, ter čistočo Islamskega moralnega življenja, za katerim še dandanes boleha zahodni in evropski svet.

Zaradi velikega števila Belgijcev, ki so prestopili v islam, ekstremni desničarji so čez nekaj pisnih in elektronskih medijev sprožili veliko kampanjo z napadom na norme in vrline islama. Z istim namenom so prejšnje leto belgijski mediji s pomočjo ostalih evropskih medijev intenzivno poročali o Belgijki, katera je po prestopu v islam odšla v Irak, kjer naj bi izvršila bombni napad!

To je bil eden izmed mnogih načinov, s katerimi so mediji in časopisi predstavljali Belgijce, kateri so prestopili v islam, kot nekake zelo nevarne teroriste. Med drugim, je Belgijska vlada ponudila pričakovano sodelovanje z vsemi Belgijci, ki so prestopili v islam. Belgijska vlada je pomagala k ustvarjanju »KOLEGIJA ISLAMSKIH VAKUFOV«, (Vakuf označuje dobro delo, ko neka oseba (vakif) dobrodelno loči nekaj imetja in ga da v dobro ljudem v ime Allaha) za katerega bo na sam vrh postavljen dr. JASIN BEJAN, oseba katera je pred nekaj leti prestopila v islam. Belgija ima deset milijonov prebivalcev, od katerih je 450 tisoč MUSLIMANOV!!

Pustite odgovor

Your email address will not be published.